başlıkların bir kavramın ismi şeklinde, bir eylemde mastar eki kullanarak yazılması gerekir.
Örneğin:
"bu akşam nereye gideceğim" değil "akşamları gidilecek yerler" gibi olmalı.
"spor yapma" değil "spor yapmak" şeklinde olmalı.

başlık ; tanımı yapılacak kelimeler dizisi şeklinde olmalıdır, sonuna nokta konulmamalıdır.

entryler içinse;
-herhangi bir başlığı tanımlamalı
- 'alıntı' yapılabilir (örn bir başlığı tanımlamak için birinin söylediği bir sözü yazıp bkz atılabilir)
- ' bkz ' yapılabilir.

başlığın altına yorum yapar gibi güzel yazı, aynen benim de , mükemmel, tarzı sözler yazılmamalı, onun yerine
((bkz:komik)) ((bkz:mükemmelll)) şeklinde yorum yapılablir.

Bkz ile gbkz arasında farklar vardır. Eğer özellikle başka bir başlığa yönlendirmek istiyorsanız “bkz” ; kurduğunuz cümle içinde kullandığınız kelimelerin anlamını (terimler gibi) göstermek için “gbkz” kullanmalısınız.


yazım hatası yapmamaya özen gösterilmelidir. sonuçta burası bilgi platformu, özel mesajlaşma alanınız değil :)

başlık açılmadan önce arama kısmından başlık açılmış mı veya konuyla ilgili başka başlıklar var mı diye kontrol edilmelidir. Aksi takdirde başlığınız taşınabilir veya silinebilir. Bu da size eksi puan olarak geri dönebilir :):

Burada video ile sözlük kullanımını kısaca anlattık. yakın zamanda büyük bir güncelleme gelecek ve sitedeki değişimleri tekrar sizlere açıklayacağız.
video



google play dişçi sözlük uygulaması indirme linki : Dişçi Sözlük Uygulaması

İos için malesef şu an uygulamamız yok fakat aşağıdaki adımları uygulayarak, ana ekrana simge ekleyip çok basit bir şekilde aynı uygulama gibi kullanabilirsiniz

1- görsel


2- görsel


3- görsel


4- görsel
arka grup dişlerin oklüzal yüzünde tüberkül ve kenar sırtların eğimlerinin bir açı altında birleşmesiyle oluşan uzun vadi şeklindeki oluşumlara verilen isimdir.
Ganoya göre geçişte biraz zor olduğunu duyduğum ve çoğunlukla bölüme birinci sınıftan başlatılmayla sonuçlanan olay.
Kadın erkek hasta farketmeksizin bazılarının kadın diş hekimlerini küçük görme olgusudur. Senin gücün yeter mi, kadındır beceremez düşünceleridir. Ne görürlerse görsünler fikirleri değişmez.
Mezun olduğunda klinisyen olmak isteyen ve kendini seminer kurslarla geliştirmek isteyen bir dönem 4 öğrencisiyim . Fakültede alınan pratik eğitimlerini yetersiz buluyorum . Boş kalan zamanlarımda bir klinikte asistan olarak çalışmak sizce mantıklı mı ?
Acıma duygusunun kalplerinden sökülerek çıkarıldığına ve günışığı görmeden büyüdüklerine inandığım insan topluluğu. Derste sabit ses tonu ile slayt okumalarıyla ünlüdürler ve tabi dhf öğrencilerine eziyetin 50 tonunu yaşatmalarıyla..
1 periodontitis hastası bulamayıp telafiye kaldım geçmiş olsunları ve bir bardak soğuk suyu alırım
Diş hekimliği fakültesinin bize kazandırmış olduğu iki uçlu duygu durum bozukluğu diğer adıyla manik-depresif hastalık..
Merhaba sözlük yazarları ve okuyucuları! Diş hekimliği fakültesinde hepimizin zaman zaman ek kaynaklara ihtiyacı olmuştur. Hocalarımız da birden fazla kaynak önerince üstüne birde çevremizden ve internetten gördüğümüz kitaplarla iyice kafamız karışıyor. Fakültede kesinlikle alın dediğiniz, kullanıp memnun kaldığınız kitapları yazabilir misiniz?Böylece gelecek dönemler için de yol gösterici olabiliriz .
Zorlu teorik ve pratik eğitimi sonucunda iyi diş hekimleri yetiştirmeye çalışan fakültedir. Bu kadar çok fakültenin arasinda en ön sıralarda olmaya devam etmektedir. Mezunlarının diş hekimliği yapmaya başladıktan sonra ne kadar çok şey öğrendiğini anlayacakları güzel fakültedir.
Ne derece faydalı olur, gerekli midir acaba? Yazları falan diş hekimi yanında onu izlemek. Hasta bakmaya vs. zaten işin vermez hekim. Ancak izelenebilir.
o ilk farkındalık, ilk şok etkisi öyle değişik bir his ki hani halk arasında 'soğuk duş etkisi' derler ya öyle garip, ürpertici bir şey. insan durup düşünüyor o an ben şimdiye kadar ne yaptım diye, böyle gezdiğin tozduğun yerler gözünün önünden geçiyor tek tek. neyse artık hayırlısı deyip 1 hafta nazi kampına alıyorsun kendini. o değil bir de bu sene babalar gibi teoriğimiz var, dönemde 16 ders dostlar öyle düşünün. arkadaşlarımla otururken bir farkettim ki 1 hafta kalmış vizelere, zaten 1. sınıftan beri genelde bir durup 'haydaa bak yine bir hafta kalmış.' der, o hafta kütüphaneye yapışıp toparlardım durumu. mecbur yine kolu yastık yapıp bir hafta kütüphaneye devam edicez :')
edit: şu kadarcık çalışasım gelmiyor ama madem entryi yazıverdik size de bu salak günde bu kadar çalışmış ben her türlü çalışırım motivasyonu olsun diye gönderiyi günlük olarak düzenleyeceğim, eyyorlamam bu kadar
1.gün 3.30 :')
henüz 2.turu atamadığı için öyle diyordur büyük ihtimal, 3.tur bittiğinde bi baktım kanka slaytlara cümlesini kuracak kişidir aynı zamanda